Perhesirkusleiri 1.-2.7.2018

PERHESIRKUSLEIRI

KENELLE
Leiri on tarkoitettu kaikille perheille, jotka haluavat viettää yhdessä mukavan yhden yön -loman oppien samalla sirkustaitoja. Sirkuksen lajeista ovat käytössä akrobatia, jongleerausvälineet, tasapainovälineet, klovneria ja taikuus. Ohjaajina toimivat sirkusohjaaja Taija Kummelus-Eskelinen Taitosirkuksesta ja Kulttuurikeskus Holkenin isäntäpari Maria ja Pekka von Cräutlein.

AIKA JA PAIKKA
Su-ma 1-2.7. Leiri alkaa su klo 11:00 ja päättyy ma klo 16 yhteiseen juhlaan.

Majoitus tapahtuu Hostel Holkenin jaetuissa tiloissa, sirkusvaunussa ja hirsituvissa.

Leirin käytössä on kaksi sirkustelttaa, Kulttuurikeskus Holkenin päärakennus ja työpajatilat sekä iso pihapiiri. Perinnesauna ja palju lämpiävät illalla erillisestä tilauksesta.

Paikka: Kulttuurikeskus Holken, Ingarskilantie 14, 10120 Tähteläwww.juhlataloholken.fi

OHJELMA

Tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille. Ohjelmassa sirkustuokioita, vapaata oloa, saunomista ja leikkiä.

RUOKAILU

Leiriläisille tarjotaan tulopäivänä lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Maanantaina aamupala, lounas ja juhla-ateria.

Ruoka-allergioista pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

HINTA
130 e /aikuinen, 90 e / lapsi (sisaralennus 15%) (suositus yli 2v)

HUOM! Leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN

Sähköpostitse: taitosirkus@gmail.com

                        maria(at)juhlataloholken.fi

Puhelimitse: 050-5666920/Pekka 

Ilmoita osallistujien nimi, lasten ikä, ruoka-allergiat, mahdolliset liikuntarajoitteet ja sairaudet sekä valokuvauslupa.

LASKUTUS JA LEIRIPAIKAN PERUUTTAMINEN

Lähetämme ilmoittautuneille vahvistuksen sähköpostiin, kun leirille on ilmoittautunut minimimäärä osallistujia (8). Samalla lähetämme laskun ennakkomaksusta. Loppulaskun lähetämme noin 2 viikkoa ennen leiriä ja lasku tulee olla maksettuna ennen leirin alkamista.

Mahdollinen leiripaikan peruutus tulee tehdä vähintään neljä viikkoa ennen leirin alkamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme ennakkomaksun (40 euroa). Jos leiripaikka perutaan leirin alettua, veloitetaan leirimaksu kokonaisuudessaan.

Lisätietoja: Taija taitosirkus@gmail.com,  www.facebook.com/taitosirkus/, maria@juhlataloholken.fi tai 050 566 6920 Pekka