Cirkus Hostel Holken tarjoaa persoonallista majoitusta Ingarskilan vanhojen kyläkoulujen pihapiirissä Tähtelässä Inkoossa. Hostellissa voi yöpyä 4-7 hengen tuvissa noin 20 henkilöä, edullisesti ja mukavasti. Sirkusvaunumme on suosittu majoituspaikka mm. lapsiperheiden ja pyöräilevien pariskuntien parissa. Aamiainen tarjoillaan Sinisessä Salongissa.

Cirkus Hostel Holken on avoinna matkailijoille vuonna 2020 kesäkuusta elokuun alkuun asti (1.8) ja muina aikoina ryhmille ja työporukoille sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita (0407654599), kun haluat varata majoitustilan. Otamme vieraita vastaan klo 17-22 tai sopimuksen mukaan.

Majoitustilat

Majoitustiloissa on mukavat sängyt ja pöytäryhmät sekä vedenkeitin. Päärakennuksen Sinisestä salongista löytyy vieraiden käyttöön jääkaappi, mikroaaltouuni sekä astioita ja ruokailuvälineitä. Astiat tiskataan saunarakennuksessa ja palautetaan päärakennukseen. Jokaisessa tuvassa on patteri ja tuuletin. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 €/henkilö. Viihtyisät sisävessat sijaitsevat Holkenin päärakennuksessa. Suihku ja ulkovessa löytyvät majoitustilojen viereisestä saunarakennuksesta. Päärakennus, sirkusteltta ja pihan sirkusvälineet ovat hostellivieraiden vapaasti käytettävissä.

Sirkusvaunu

Aidossa sirkusvaunussa on tilaa neljälle yöpyjälle. Kauniisti koristellusta vaunusta löytyy parisänky ja kaksi erillistä vuodepaikkaa. Sirkusvaunumme on ollut Sirkus Finlandian kioskivaununa useita vuosia. Siitä muistona nyt suuret ikkunat avautuvat kohti entisiä asiakasjonoja. Meksikolainen taitelija Sandra Perez maalasi kesällä 2018 vaunun ulkopinnan meksikolaisen Otomi-taiteen perinteitä kunnioittaen. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

 • 1 henkilö          50 € / yö
 • 2 henkilöä        60 € / yö
 • 3 henkilöä        80 € / yö
 • 4 henkilöä        90 € / yö

Pellen tupa

Tunnelmallisessa Pellen tuvassa on puulattiat, hirsiseinät ja perinteiset sirkustaulut seinillä. Tuvassa majoittuu maksimissaan viisi henkilöä. Tuvasta löytyy hieno kustavilainen parisänky, yhden hengen sänky ja parvi, jossa on kaksi erillistä 120 cm leveää vuodepaikkaa yli 10 vuotiaille henkilöille. Tuvassa on pirttipöytä. Tupa on rakennettu vuonna 1889 Ingarskilan kyläkoulun yhteyteen  ja siellä on säilytetty kylän hevosvetoinen paloruisku. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

 • 1 henkilö        50 € / yö
 • 2 henkilöä      60 € / yö
 • 3 henkilöä      80 € / yö
 • 4 henkilöä      90€ /yö
 • 5 henkilöä      100 € / yö
 • 6 henkilöä      120 € / yö

Akrobaattiaitta

Hostellirakennuksemme keskellä sijaitsee Akrobaatin aitta, joka on saatavilla ryhmien majoitukseen (20 henkeä). Aittaan mahtuu kolme henkilöä alakerran sänkyihin ja parvelle neljä yöpyjää. Parvi on sopiva yöpymispaikka yli 10 vuotiaille henkilöille ja akrobaatin taidoista on hyötyä kivuttaessa isolle parvelle. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

 • vuodepaikka 15 € / henkilö / yö (vain ryhmille)

Taikurin tupa

Viihtyisässä juuri valmistuneessa Taikurin tuvassa on kaksi erillistä sänkyä parisänkynä, kaksi kerrossänkyä ja 0-5 vuotiaille lapsille turvallinen lasten sänky reunoilla 1800-luvulta. Tuvan keskellä on pirttipöytä vaikka kortin peluuta varten. Vedenkeitin kuuluu tuvan tarvikkeisiin. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat :

 • 1 henkilö 50 € / yö
 • 2 henkilöä 60 € / yö
 • 3 henkilöä 80 € / yö
 • 4 henkilöä 90 € /yö
 • 5 henkilöä 100 € / yö
 • 6 henkilöä 120 € / yö
 • + 0-5 v. lapsi nukkuu veloituksetta lasten sängyssä

Aamiainen ja päivällinen

Monipuolinen ja runsas aamiaisbuffet tarjoillaan Holkenin päärakennuksen Sinisessä Salongissa klo 9-10 tai sopimuksen mukaan. Aamiainen tilataan varausta tehdessä tai hostelliin saavuttaessa. Ruokarajoitukset ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Runsaan aamiaisen jälkeen jaksaa taas reissata seuraavaan jännittävään paikkaan! Voitte tilata myös eväspussin matkalle mukaan!

Aamiaisen hinnat: aikuiset ja yli 11 vuotiaat 8 €, 5-11 vuotiaat 5 € ja 2-4 vuotiaat 2€.

Tiesitkö? Käytössä olevat astiamme ovat kaikki vanhaa ruotsalaista porsliinia ja aterimet uushopeaa, jotka olemme keränneet sirkuskiertueiden aikana lukuislta kirpputoreilta pitkin Ruotsin maata. Mikä hauskinta, montaa samanlaista lautasta tai vatia ei kokoelmistamme löydy. Tule ihmettelemään Sinisen Salongin kokoelmaamme.

Sauna ja palju hostellivieraille

Sauna lämpiää erillisestä tilauksesta, joka tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen toivottua saunomisen ajankohtaa. Tämä siksi, että kertalämmitteisen aitokiukaan lämmittäminen kestää noin kaksi tuntia. Mutta mikä parhainta, tämän jälkeen sauna pysyy lämpimänä useamman tunnin ajan. Saunaan mahtuu kerralla 10 saunojaa.

Hostellin vieraille valmiiksi lämmitetyn saunan maksu on 10 €/henkilö tai maksimissaan 30€ tupa (1 h). Alle 12 v. lapset saunovat kahden vanhemman kanssa ilmaiseksi. Ennen saunaa voi käydä lenkillä tai pyöräilemässä kauniissa maalaismaisemassa tai joogata sirkusteltassa. Meillä on useita polkupyöriä, joita voi lainata lyhyille reissuille.

Saunan yhteydessä on isokoinen palju, jonne mahtuu kerralla 10-12 rentoutujaa. Koska paljun lämmittämiseen vierähtää kuutisen tuntia, tilaathan paljun käyttöösi vähintään vuorokautta aikaisemmin. Paljuilu noin n. 37-38 asteen lämpimässä vedessä  alk. 240 €/2 tuntia.