Cirkus Hostel Holken

on avoinna 17.6.-31.8. vuonna 2023 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Varaa majoituksesi sähköpostilla (prof.bluffo@gmail.com) tai puhelimitse (0505666920). Sisäänkirjautuminen klo 17-22 ja uloskirjautuminen klo 12.

Cirkus Hostel Holken tarjoaa persoonallista majoitusta Ingarskilan vanhojen kyläkoulujen pihapiirissä Tähtelässä Inkoossa. Hostelliin sopii yhteensä noin 30 henkilöä vuorokaudessa majoittumaan mukavasti ja edullisesti.

Hostellissa majoittaudutaan sirkusvaunuissa, asuntovaunuissa tai persoonallisissa tuvissa. Sirkusvaunumme on huippusuosittu majoituspaikka lapsiperheiden ja pyöräilevien pariskuntien parissa. Aamiaisbuffet ja illallinen tarjoillaan sinisessä salongissa hostellin päärakennuksessa. Sisävessat löytyvät päärakennuksesta ja ulkovessat saunarakennuksesta. Sauna lämpiää tilauksesta. Sirkusteltassa pääset harjoittelemaan sirkustemppuja.

Palvelut bonuksena

 • Päärakennuksen kahvila auki iltaisin klo 18-22 ja aamupäivisin 8-10
 • Päärakennuksessa kirjoja, lautapelejä ja leluja
 • Trampoliini ja sirkusvälineitä käytettävissä
 • Patterit ja tuulettimet tuvissa ja vaunuissa
 • Suihku saunarakennuksessa
 • Iso palju uima-altaana (ei lämmitetty)
 • Isännän musisoinnit ja tarinat
 • Polkupyöriä lainaan

Palvelut lisämaksusta

 • Sauna
 • Liinavaate- ja pyyhesetti
 • Monipuolinen aamiaisbuffet

Sininen sirkusvaunu

Sinisessä sirkusvaunussa on tilaa neljälle yöpyjälle. Kauniisti koristellusta vaunusta löytyy parisänky ja kaksi erillistä vuodepaikkaa. Sirkusvaunumme on ollut Sirkus Finlandian kioskivaununa useita vuosia. Siitä muistona nyt suuret ikkunat avautuvat kohti entisiä asiakasjonoja. Meksikolainen taitelija Sandra Perez maalasi kesällä 2018 vaunun ulkopinnan meksikolaisen Otomi-taiteen perinteitä kunnioittaen. Liinavaate- ja pyyhesetti 7 € / henkilö.

 • Hinnat/yö: 1 henkilö / 85 €, 2 henkilöä / 95 €
 • Hinnat/yö: 3 henkilöä / 105 €, 4 henkilöä /130 €

Pellen tupa

Tunnelmallisessa Pellen tuvassa on puulattiat, hirsiseinät ja perinteiset sirkustaulut seinillä. Tuvassa majoittuu maksimissaan kuusi henkilöä. Tuvasta löytyy hieno kustavilainen parisänky, kerrossänky ja parvi yli 12 vuotiaille, jossa on kaksi erillistä 120 cm leveää vuodepaikkaa. Tuvassa on pirttipöytä. Tupa on rakennettu vuonna 1889 Ingarskilan kyläkoulun yhteyteen ja siellä on säilytetty kylän hevosvetoinen paloruisku. Liinavaate- ja pyyhesetti 7 € / henkilö.

 • Hinnat/yö: 1 henkilö / 70 €, 2 henkilöä / 80 €, 3 henkilöä / 90 €
 • Hinnat/yö: 4 henkilöä / 120 €, 5 henkilöä / 130€, 6 henkilöä / 140 €

Akrobaattiaitta

Hostellirakennuksemme keskellä sijaitsee Akrobaatin aitta. Aittaan mahtuu nukkumaan kaksi henkilöä alakerran sänkyihin ja parvelle viisi yöpyjää. Parvi on sopiva yöpymispaikka yli 12 vuotiaille henkilöille ja akrobaatin taidoista on hyötyä kivuttaessa isolle parvelle. Liinavaate- ja pyyhesetti 7 € / henkilö.

 • Hinnat/yö: 1 henkilö / 50 €, 2 henkilöä / 60 €, 3 henkilöä / 80 € 
 • Hinnat / yö: 4 henkilöä / 90 €, 5 henkilöä / 100 €, 6 henkilöä / 120 €, 7 henkilöä / 140 €

Taikurin tupa

Viihtyisässä juuri valmistuneessa Taikurin tuvassa on kaksi erillistä sänkyä parisänkynä, kaksi kerrossänkyä ja 0-5 vuotiaille lapsille turvallinen lasten sänky reunoilla 1800-luvulta (kuuluu aikuisten hintaan). Tuvan keskellä on pirttipöytä vaikka kortin peluuta varten. Liinavaate- ja pyyhesetti 7 € / henkilö.

 • Hinnat/yö: 1 henkilö / 70€, 2 henkilöä / 80€, 3 henkilöä / 90 €
 • Hinnat/ yö: 4 henkilöä / 130€, 5 henkilöä /140€, 6 henkilöä / 150€

Lisäksi yksi sirkusvaunu on valmiina majoitukseen17.6. lähtien! Kuvat tulevat tänne sitä ennen!

Aamiainen ja illallinen

Monipuolinen ja runsas aamiaisbuffet tarjoillaan Holkenin päärakennuksen sinisessä salongissa klo 8-10 tai sopimuksen mukaan. Aamiainen tilataan varausta tehdessä tai hostelliin saavuttaessa. Isäntä loihtii maittavan illallisen lyhyellä varoitusajallakin klo 18-20 tai sopimuksen mukaan. Muistathan kertoa ruokarajoituksista tilauksen yhteydessä. Hostellin isäntä viihdyttää aamupalalla musisoinnilla ja tarinoilla vanhan kansakoulun historiasta ja sirkusmaailmasta.

Hinnat

 • Aamiaisbuffet: aikuiset ja 11 vuotiaista alkaen12 €, 5-10 vuotiaat 6 € ja 2-4 vuotiaat 3 €.
 • Illallinen: aikuiset ja yli 11 vuotiaat 20 €, 5-11 v 12 € ja 2-4 vuotiaat 5 €.

Tiesitkö? Käytössä olevat astiamme ovat kaikki vanhaa ruotsalaista porsliinia ja aterimet uushopeaa, jotka olemme keränneet sirkuskiertueiden aikana lukuislta kirpputoreilta pitkin Ruotsin maata. Mikä hauskinta, montaa samanlaista lautasta tai vatia ei kokoelmistamme löydy. Tule ihmettelemään Sinisen Salongin kokoelmaamme.

Inkoon paras sauna 

Sauna lämpiää erillisestä tilauksesta, joka tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen toivottua saunomisen ajankohtaa. Tämä siksi, että kertalämmitteisen aitokiukaan lämmittäminen kestää yli kaksi tuntia. Mutta mikä parhainta, tämän jälkeen sauna pysyy lämpimänä useamman tunnin ajan. Saunaan mahtuu kerralla 10 saunojaa.

Hostellin vieraille saunomismaksu on maksimissaan 40 € / tupa (kesto n. 1 h). Hinta riippuu siitä kuinka monta henkilöä ja/tai tupaa osallistuu saunomiseen, minimimaksu on 10 €/henkilö. Alle 12 v. lapset saunovat vanhempien kanssa ilmaiseksi. Ennen saunaa kannattaa käydä lenkillä tai pyöräilemässä Tähtelän kylän kauniissa maalaismaisemassa. Meillä on useita polkupyöriä, joita voit lainata lyhyille reissuille.

Saunan yhteydessä on isokoinen palju, jonne mahtuu kerralla 10-12 rentoutujaa. Kesäisin hostellin aukioloaikoina palju toimii uima-altaana, jota ei lämmitetä.