Cirkus Hostel Holken tarjoaa persoonallista majoitusta Ingarskilan vanhojen kyläkoulujen pihapiirissä Tähtelässä Inkoossa. Hostellissa voi yöpyä 4-7 hengen tuvissa noin 20 henkilöä, edullisesti ja mukavasti. Sirkusvaunumme on suosittu majoituspaikka mm. lapsiperheiden ja pyöräilevien pariskuntien parissa. Aamiaisbuffet tarjoillaan Sinisessä Salongissa. Aamiaisen hinta 10€/henkilö, lapsilta 4-11 v. 5€. Kysy tarjousta pitenpi aikaisesta vierailusta!

Cirkus Hostel Holken on avoinna matkailijoille vuonna 2021 kesäkuusta syyskuun alkuun asti ja muina aikoina ryhmille ja työporukoille sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita (0505666920), kun haluat varata majoitustilan. Otamme vieraita vastaan klo 17-22 tai sopimuksen mukaan.

Majoitustilat

Majoitustiloissa on mukavat sängyt ja pöytäryhmät. Pihalla on pallogrilli ja hiiliä grillausta varten. Päärakennuksen Sinisestä salongista löytyy vieraiden käyttöön astioita ja ruokailuvälineitä. Astiat tiskataan saunarakennuksessa ja palautetaan päärakennukseen. Jokaisessa tuvassa on patterit. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 €/henkilö. Viihtyisät sisävessat sijaitsevat Holkenin päärakennuksessa. Suihku sijaitsee majoitustilojen viereisestä saunarakennuksesta. Päärakennus, sirkusteltta, trampoliini ja pihan sirkusvälineet ovat hostellivieraiden vapaasti käytettävissä.

Sirkusvaunu

Aidossa sirkusvaunussa on tilaa neljälle yöpyjälle. Kauniisti koristellusta vaunusta löytyy parisänky ja kaksi erillistä vuodepaikkaa. Sirkusvaunumme on ollut Sirkus Finlandian kioskivaununa useita vuosia. Siitä muistona nyt suuret ikkunat avautuvat kohti entisiä asiakasjonoja. Meksikolainen taitelija Sandra Perez maalasi kesällä 2018 vaunun ulkopinnan meksikolaisen Otomi-taiteen perinteitä kunnioittaen. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

  • 1-4 henkilöä        95 € / yö

Pellen tupa

Tunnelmallisessa Pellen tuvassa on puulattiat, hirsiseinät ja perinteiset sirkustaulut seinillä. Tuvassa majoittuu maksimissaan kuusi henkilöä. Tuvasta löytyy hieno kustavilainen parisänky, kerrossänky ja parvi yli 10 vuotiaille, jossa on kaksi erillistä 120 cm leveää vuodepaikkaa. Tuvassa on pirttipöytä. Tupa on rakennettu vuonna 1889 Ingarskilan kyläkoulun yhteyteen  ja siellä on säilytetty kylän hevosvetoinen paloruisku. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

  • 95 € / yö

Akrobaattiaitta

Hostellirakennuksemme keskellä sijaitsee Akrobaatin aitta, joka on saatavilla ryhmien majoitukseen (20 henkeä). Aittaan mahtuu kolme henkilöä alakerran sänkyihin ja parvelle neljä yöpyjää. Parvi on sopiva yöpymispaikka yli 10 vuotiaille henkilöille ja akrobaatin taidoista on hyötyä kivuttaessa isolle parvelle. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

  • vuodepaikka 20 € / henkilö / yö (vain ryhmille)

Taikurin tupa

Viihtyisässä juuri valmistuneessa Taikurin tuvassa on kaksi erillistä sänkyä parisänkynä, kaksi kerrossänkyä ja 0-5 vuotiaille lapsille turvallinen lasten sänky reunoilla 1800-luvulta. Tuvan keskellä on pirttipöytä vaikka kortin peluuta varten. Vedenkeitin kuuluu tuvan tarvikkeisiin. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat :

  • 90 € / yö
  • 0-5 v. lapsi nukkuu veloituksetta lasten sängyssä

Aamiainen ja päivällinen

Monipuolinen ja runsas aamiaisbuffet tarjoillaan Holkenin päärakennuksen Sinisessä Salongissa klo 9-10 tai sopimuksen mukaan. Aamiainen tilataan varausta tehdessä tai hostelliin saavuttaessa. Ruokarajoitukset ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Runsaan aamiaisen jälkeen jaksaa taas reissata seuraavaan jännittävään paikkaan! Voitte tilata myös eväspussin matkalle mukaan!

Aamiaisen hinnat: aikuiset ja yli 11 vuotiaat 10 €, 4-11 vuotiaat 5 € ja 2-3 vuotiaat 2 €.

Tiesitkö? Käytössä olevat astiamme ovat kaikki vanhaa ruotsalaista porsliinia ja aterimet uushopeaa, jotka olemme keränneet sirkuskiertueiden aikana lukuislta kirpputoreilta pitkin Ruotsin maata. Mikä hauskinta, montaa samanlaista lautasta tai vatia ei kokoelmistamme löydy. Tule ihmettelemään Sinisen Salongin kokoelmaamme.

Sauna ja palju hostellivieraille

Sauna lämpiää erillisestä tilauksesta, joka tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen toivottua saunomisen ajankohtaa. Tämä siksi, että kertalämmitteisen aitokiukaan lämmittäminen kestää noin kaksi tuntia. Mutta mikä parhainta, tämän jälkeen sauna pysyy lämpimänä useamman tunnin ajan. Saunaan mahtuu kerralla 10 saunojaa.

Hostellin vieraille valmiiksi lämmitetyn saunan maksu on maksimissaan 40 € tupa (1 h). Hinta riippuu kuinka monta henkilöä ja/tai tupaa osallistuu saunomiseen, minimi 10 €/henkilö. Alle 12 v. lapset saunovat vanhempien kanssa ilmaiseksi. Ennen saunaa voi käydä lenkillä tai pyöräilemässä kauniissa maalaismaisemassa tai joogata sirkusteltassa. Meillä on useita polkupyöriä, joita voi lainata lyhyille reissuille.

Saunan yhteydessä on isokoinen palju, jonne mahtuu kerralla 10-12 rentoutujaa. Koska paljun lämmittämiseen vierähtää kuutisen tuntia, tilaathan paljun käyttöösi vähintään vuorokautta aikaisemmin. Paljuilu noin n. 37-38 asteen lämpimässä vedessä  alk. 270 € / 2 tuntia. Tämä sopii suuremmille ryhmille!