OHJELMAPALVELUT

Showt

 • Hauska standup-show räätälöitynä päivänsankarille esim. ennen kahvia. Esityspaikka juhlatalo tai teltta (Esittäjä prof. Bluffo, kesto 20 min.).    
 • Koominen taikashow yhdistää omintakeisesti klovnerian, elävät eläimet ja musiikin. Esityspaikka juhlatalo tai teltta (Esittäjänä klovnitaikuri Bluffo, kesto 20 min.)
 • Bluffon hullunkuriset hahmot mm. eteisvahtimestari vastaanottaa vieraat, ”paksu kokki ja tanssivat makkarat” ja ”pölyjä pyyhkivä pyylevä naishovimestari” kiertävät juhlaväen keskuudessa hämmästyttäen ja naurattaen. Esityspaikka juhlatalo tai teltta (Esittäjänä estraditaiteilija Bluffo)
 • Yllätysnumero päivänsankarille: Tarjoilijaneitoset alkavat laulaa äänissä hääparista kertovaa laulua, joka on sävelletty ja sanoitettu ainutkertaisesti juuri heille. Kyseinen laulu sanoineen ja nuotteineen sekä cd-tallenne laulusta annetaan muistoksi päivänsankarille. (Esittäjät: laulavat tarjoilijat Kielo, Kanerva, Onerva)

Musiikkitarjonta

 • Bluffo’s Band (3-5 muusikkoa) on showorkesteri, joka esittää soittaa kansainvälistä evergreen tanssimusiikkia, erikoistunut lattareihin ja jazziin. (Bluffo ja hänen muusikkoystävänsä)
 • Trio Nahkahousut, Oktoberfest-henkinen yhtye esittää juomalauluja ja ikivihreitä. Erikoistilauksesta jopa 8 miehisenä. (Bluffo, Patrik Latvala, Pärre Ekström)   
 • Nuorekasta menoa tarjoaa cover/bilebändit Kanerva et co. tai Kielo et co.
 • Pianomusiikkia tunnelman luomiseksi Juhlatalo Holkenin salissa. Pianisti voi  säestää myös toivelauluja. (pianisti Benjamin Hörman tai pianisti Jussi Halen)
 • Trubaduuri soittaa kitaraa ja laulattaa tuttuja suomi-iskelmiä ja perinteisiä yhteislauluja. (Trubaduuri Veli-Matti Kunnari)
 • Järjestämme myös tarvittaessa artisteja, jotka esittävät musiikkia eri maiden alkuperäiskielillä, kuten ranskalaista, venäläistä, saksalaista tai espanjalaista ohjelmaa.

Näytökset

Koko perheelle:

 • Sirkusnäytös, jossa vierailevien tähtien, akrobaattien, vatsastapuhujien jne. lisäksi nähdään sirkusklovni, prof. Bluffon valikoituja ns. repriisinumeroita sirkuskiertueilta vuosien varrelta. Kesto 2 x 40 min.
 • Koko perheen sirkuskonsertti. Laulujen teksti pohjautuu Kirsi Kunnaksen sirkusaiheiseen lyriikkaan. Säveltäjä muusikko Jussi Halen. Solistina sirkusklovni prof. Bluffo ja sirkusorkesteri (2-20 muusikkoa). Vierailevena tähtenä mm. Kalle Krokotiili. Kesto 40 min. 
 • Melodion on erikoinen posetiivin, levyautomaatin ja nukketeatterin yhdistelmä. Melodion taikoo elävinä nukkeina esiintymään rakastetuimmat laulajamme Annikki Tähdestä Tapio Rautavaaraan tai Robinista Antti Tuiskuun. Esiintyjät Pekka von Cräutlein ja vieraileva tähti. Kesto 30 min.
 • RosKabaree eli kierrätyshenkinen kabaree-esitys, jossa yhdistyy laulujen, klovnerian ja taikatemppujen keinoin kestävän kehityksen sanoma. Esiintyjät: Bluffo, Veli-Matti Kunnari, Raimo Kela, Riitta Leivo, Kari Pulakka. Kesto 40 min.
 • HausKabaree on totaalinen iloittelu eli kaikki elementit esityksessä pyrkivät hauskuuttamaan ja ilahduttamaan. Groteskit hahmot, koomiset taikatemput, klovneria ja hauskat musiikkikappaleet seuraavat toisiaan pitäen yleisön tiiviisti otteessaan. Esiintyjät Bluffo, Veli-Matti Kunnari, Raimo Kela, Riitta Leivo, Kari Pulakka. Kesto 40 min.

Aikuisille:

 • RusKabaree on erityisesti senioreiden näytös, jossa, taiat  ja hauskat sirkusnumerot  vuorottelevat iki-ihanien ikivihreiden sävelten kanssa. Esittäjät Pekka von Cräutlein ja Veli-Matti Kunnari. Esityspaikka Juhlateltta, max 200 henkeä. Kesto 40 min.
 • PasKabaree on (K18)-tyyppinen esitys, joka sisältää rohkeita rekilauluja ja tuhmia temppuja, joissa koetellaan hyvän maun rajoja ja venytetään huumorintajua.. Esittäjät Pekka von Cräutlein, Veli-Matti Kunnari, Raimo Kela, Riitta Leivo ja Kari Pulakka. Kesto 40 min.
 • Kauhujen kabinetti eli ns. Comedy Horrow Show, eli fakiirin temppuja, kauhistuttavia taikailluusioita ja hyytäviä hahmoja tarjoillaan karvoja pystyyn nostattavan musiikin kanssa. Ei voida kuitenkaan välttyä tahattomalta ja tahalliselta komiikalta. Kesto 40 min.
 • Suvaitsevuuden lyhyt historia on sirkuksen ”sideshow” –tyyppinen näytös, jossa vuorottelevat hämmästyttävät ja hämmentävät freak-hahmot ja multimediaesitys. Esityksessä syvennytään kysymykseen miten  olemme suvainneet poikkeavuutta keski-ajalta lähtien. Onko mikään muuttunut 500 vuodessa? Esityskielet: molemmat kotimaiset kielet suomi, ruotsi, saksa ja englanti. Esittäjät: Pekka von Cräutlein ja vieraileva tähti. Kesto 50 min. ENSI-ILTA 2017 SYKSYLLÄ

Retket ja ekskursiot

Fagervik: Luontokohteissa oppaana on biologi ja Holkenin emäntä Maria.

Kopparnäs. Luontokohteissa oppaana on biologi ja Holkenin emäntä Maria.

Mustio: Luontokohteissa oppaana on biologi ja Holkenin emäntä Maria.

Inkoon kirkko: Inkoon kirkossa oppaana on Holkenin isäntä Pekka, joka kertoo kirkon erikoisuuksista (mm. Kuoleman tanssi) ja historiasta ja laulaen lopuksi urkijen säestämänä Ave Marian.

Malmgården: Oppaana paikallinen kylänisäntä.

Porkkala Paranteesi/Igormuseo:

Olutlaulukoulu (yksityisille, yrityksille)

Holvikellarissa toimii kesäisin ”Saksalaisten olutlaulun koulu”, jossa noin 5-20 hengen ryhmät voivat asettua isännän oppiin. Taitojen lisääntyessä tyhjenevät tuopit! Toimii erityisen hyvin yhdistyneenä perinnesaunan ja kylpypaljun nautintoihin. Kesto  n. 2 x 20-30 min.